Libraesva Mail Güvenlik Ürünleri ile Güvende Kalın

Virus Bulletin testlerinde %100 Malware Yakalama oranı ile alanında pek çok ödüle sahip olan Libraesva Mail Güvenliği (Libraesva Email Security) ürünleri ile mail alanında gelecek saldırılara karşı en iyisi olmaya devam ediyor.

Libraesva Mail Güvenlik ürünleriyle güvende kalın!

Son zamanlarda sıkça karşılaşılan, kurumsal veya bireysel pek çok mail hesabının maruz kaldığı mail vasıtasıyla yapılan sızmalar neticesinde dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan sosyal ağlar çok ciddi veri kayıpları yaşadılar. Ülkemizde de; belediyeler, teknoloji şirketleri, otomotiv sektöründen markalar, çağrı merkezleri ve pek çok kurumsal firma emailler vasıtasıyla gerçekleştirilen saldırılar neticesinde müşteri bilgilerinin kötü niyetli kişilerin eline geçmesini önleyememiştir.

 

Tüm bilgisayar kullanıcılarının adeta kabusu olan kötü amaçlı bu yazılımlardan korunmanın en iyi yollarından biri LibraEsva Mail Security ürünlerinin sağladığı avantajlar dünyasına dahil olmanızdır.

 

LibraEsva Email Security ile:

  • Platform Bağımsız Koruma sahibi olursunuz.
  • Gelişmiş Sandbox Mimarisi sayesinde proaktif koruma platformuna sahip olmuş olursunuz.
  • Anti Malware ile fidye amaçlı yazılımlara karış koyarsınız (Vırus Bulletin %100 Yakalamı Oranı).
  • Anti Phishing ile her e-posta denetlenir ve URL'ler koruma altına alınır.
  • BEC (Business Email Compromise) teknolojisi ile iş e-postalarınızla karşı karşıya kalacağınız tehditlere karşı her an korunursunuz.
  • Bağımsız bir firma olan Virus Bulletin tarafından en iyi spam engelleyicilerinden biri olarak seçilen LibraEsva Anti Spam özelliğiyle istemediğiniz maillerden kurtulursunuz.
  • Standart Clam AV TM, Avira TM ve Bitdefender TM virüs koruma motorlarıyla Anti Virüs tehditlerine karşı korunursunuz.

 

LibreEsva Mail Güvenliği ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve Güney Bilişim Bilgi Teknolojileri hizmeti ayrıcalıklardan yararlanmak için bize ulaşın.


 

Diğer Blog Yazıları