AV-Comparatives Testlerinde %100 Koruma Sıfır Hata Kaspersky’de!

AV-Comparatives tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen siber koruma testlerinde, Mart- Haziran 2023 dönemlerine ait sonuçlarda; %100 yakalama oranı ve sıfır hata ile testi tamamlayan tek siber koruma markası Kaspersky olmuştur. Kaspersky Enpoint Security for Business ürünü ile teste katılım sağlayarak Windows işletim sistemleri üzerinde en etkili ürün olmuştur.
 

AV-Comparatives Business Security Testi Nasıl Yapılıyor?

 

Test serisi üç ana bölümden oluşur:
 
Gerçek Dünya Koruma Testi, tipik bir işletme kullanıcısının İnternette gezinirken karşılaşabileceği çevrimiçi kötü amaçlı yazılım saldırılarını taklit eder.
 
Kötü Amaçlı Yazılımdan Koruma Testi, kötü amaçlı yazılımın diskte önceden var olduğu veya test sistemine doğrudan İnternet yerine örneğin yerel alan ağı veya çıkarılabilir cihaz yoluyla girdiği bir senaryoyu dikkate alır.
 
Koruma testlerinin her birine ek olarak, herhangi bir ürünün yasal yazılımı yanlışlıkla zararlı olarak tanımlayıp tanımlamadığını kontrol etmek için bir Yanlış Pozitif Testi yapılır.
 
Performans Testi, her ürünün sistem performansı üzerindeki etkisine, yani belirli görevleri yerine getirirken bilgisayarın normal kullanımını ne kadar yavaşlattığına bakar.
 

AV- Comparatives’in 526 Test Saldırısında Sıfır Hata %100 Yakalama Kaspersky’de

 

Gerçek zamanlı olarak, kötü amaçlı yazılımların ilgili ürünler üzerinde testleri gerçekleştirilirken; Mart-Haziran döneminde toplam 526 adet test saldırısı gerçekleştirilmiştir. Gerçekletirilen testlerde yanlış alarm üreterek hata yapma durumu da test içerisinde önemli bir yere sahiptir. Bu alanda hiç yanlış alarm üretmeyen ve sıfır hata ile tüm testleri tamamlayan tek ürün Kaspersky Enpoint Security for Business olmuştur. İş dünyası için her zaman benzersiz çözümler üretmek için çalışan Kaspersky’nin bu başarısı, test performanslarına da bakıldığı zaman şirketin siber güvenlik için sürekli olarak gelişen bir yapıda çalışmalar gerçekleştirdiğini göstermektedir. 
 
 

Kaspersky Endpoint Security for Business İçin Bize Ulaşın

 

Kaspersky’nin üstün koruma sağlayan ürünü Endpoint Security for Business hakkında detyalı bilgi almak ve demo talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Diğer Blog Yazıları