2021’in En İyi Performans Gösteren Kaspersky Partneriyiz

Kaspersky’nin 14-16 Eylül tarihlerinde La Blanche Island Bodrum’da düzenlediği ve partnerlerin biraraya geldiği ‘Türkiye Partner Konferansı-2022 (Turkey Partner Conference)’ etkinliğinde 2021 yılına dair ödüller de sahiplerini buldu. 

Türkiye genelinde yaklaşık 2000 Kaspersky Partneri arasında yapılan değerlendirme sonucunda ‘Overall Best Performer of 2021 in Turkey – Türkiye’ de 2021 Yılının En İyi Performansı’ alanında ödüle göstermiş olduğu performans dolayısıyla Güney Bilişim Bilgi Teknolojileri layık  görüldü.
 
2021 yılının en performansı ile ilgili değerlendirme yapılırken; 
 
  • Yapılan satışlar, satış öncesi, satış sonrası destek süreçleri, sertifikasyonlar, kurumsal projeler gibi etkenler göz önünde bulundurulmuştur. 
  • Kurumsal yeni çözümlerin piyasaya sürülmesi, teknik destek, satış becerisi ve farklı alanlar için kullanılan çözümlere ilişkin uzmanlığın seviyesi de ödülün verilmesine dair önemli başlıklardı.
 
Bu ödüle layık olmamızı sağlayan siz değerli müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve bizi ödüle layık gören Kaspersky Kurumsal Ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

Diğer Blog Yazıları