Kaspersky Ürünleri SE Labs Antimalware Koruma Testinde Zirvede

Kaspersky; Kaspersky Endpoint Security for Business, Kaspersky Small Office Security ve Kaspersky Plus ürünleriyle ilgili 2023'ün üçüncü çeyreğinde SE Labs tarafından yapılan antimalware koruma testlerinde en yüksek puanları alarak dikkatleri üzerine çekti.
 

Ürün Kategorilerine Göre SE Labs Test Sonuçları

 

Kaspersky Endpoint Security for Business, Kaspersky Small Office Security ve Kaspersky Plus, sırasıyla "kurumsal," "küçük işletme," ve "ev" kategorilerinde test edildi. Ürünler, gerçek dünya saldırılarını taklit eden SE Labs'in hazırladığı senaryolara karşı etkili bir koruma sağladı.
 

Yüksek Doğruluk Puanları ve Kategoride Birincilik

 

Kaspersky ürünleri, tüm tehditleri başarıyla engelledikten sonra "Koruma Doğruluk Puanı" kategorisinde 400 puan alarak en yüksek skoru elde etti. Ayrıca, kullanıcı etkileşimine dayanarak meşru uygulamaları ve URL'leri doğru bir şekilde sınıflandırarak "Toplam Doğruluk Puanı" alanında 736 puan aldı. Bu başarı; üç ürünün toplamda 1136 puan alarak, antimalware korumasının %100 etkinliğini kanıtlıyor.
 

Kaspersky'in Güvenlik Anlayışı ve Değerlendirmelere Katılımı

 

Kaspersky Anti-Malware Araştırma Başkanı Vladimir Kuskov, "Kötü amaçlı yazılım artıyor ve her geçen gün daha fazla tespit ediliyor. Hackerler sürekli olarak yeni yöntemler geliştiriyor, bu nedenle işletmeler ve tüketiciler yeni saldırılara maruz kalıyor. Ürünlerimizi düzenli olarak SE Labs'te değerlendiriyoruz ve tüm testlerde ürünlerimizin tüm tehdit türlerine karşı en yüksek etkinlikte olduğunu teyit etmekten mutluluk duyuyoruz" şeklinde yorum yaptı.
 

SE Labs Yorumu

 

SE Labs'in Kurucusu ve CEO'su Simon Edwards ise, "Her düzeydeki kullanıcıları en yeni saldırı türlerinden koruma yetenekleri için siber güvenlik ürünlerini düzenli olarak test ediyoruz. Kaspersky yıldan yıla %100 antimalware korumasını kanıtlıyor, düzenli olarak en yüksek puanları alıyor ve en üst ödülleri kazanıyor. Bu yılın üçüncü çeyreğinde, tekrar en yüksek Toplam Doğruluk Puanlarını ve arzulanan AAA ödüllerini elde ettiler. Tebrikler!" şeklinde değerlendirdi.
 

Kaspersky Ürünleri Hakkında Bize Ulaşın

 

Kaspersky’nin kurumsal alanda tam koruma sağlayan ürünleri hakkında bilgi almak ve ücretsiz demo talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Diğer Blog Yazıları