Kaspersky Siber Tehdit İstihbaratıyla Güvende Kalın

Kurumların gelişmiş ve hedefli saldırılarla giderek daha fazla karşı karşıya kaldığı göz önünde bulundurulduğunda, başarılı bir savunmanın yeni yöntemler gerektirdiği açıktır. İşletmelerin kendilerini korumak için proaktif bir yaklaşım benimseyerek güvenlik kontrollerini sürekli değişen tehdit ortamına her zaman uyarlaması gerekir. Bu değişikliklere uyum sağlamanın tek yolu, etkili bir tehdit istihbarat programı oluşturmaktır.
 

Siber Tehdit İstihbaratının Önemi

Tehdit istihbaratı, tüm sektörlerde ve coğrafyalarda farklı ölçeklerdeki şirketler tarafından kurulan güvenlik operasyonlarının önemli bir bileşeni haline gelmiştir. İnsanlar tarafından okunabilen ve makine tarafından okunabilen biçimlerde sunulan tehdit istihbaratı, güvenlik ekiplerini, olay yönetimi döngüsü boyunca anlamlı bilgilerle destekleyebilir ve stratejik karar almaya yönelik bilgi sağlayabilir. Ancak dış tehdit istihbaratına yönelik artan talep, her biri çok çeşitli hizmetler sunan çok sayıda tehdit istihbaratı tedarikçisinin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Çok sayıda karmaşık seçeneğe sahip geniş ve rekabetçi bir pazar, kuruluşunuz için doğru çözümü seçmeyi son derece akıl karıştırıcı ve sinir bozucu hale getirebilir.
 

Tehdit İstihbaratında En İyi Çözüm Kaspersky Threat Intelligence (Kaspersky Tehdit İstihbaratı)

 

Kaspersky'nin Tehdit İstihbaratı, siber tehditleri azaltmak için dünya lideri araştırmacılar ve analistlerden oluşan ekiplerce sağladığı istihbarata erişim sunar. Kaspersky'nin siber güvenliğin her alanındaki bilgisi, deneyimi ve derin istihbaratı, INTERPOL ve Bilgisayar Acil Durum Müdahale Ekipleri dahil olmak üzere dünyanın önde gelen emniyet güçleri ve devlet mercileri tarafından güvenilir bir ortak olarak kabul edilmesini sağlamıştır. Kaspersky Tehdit İstihbaratı; teknik, taktiksel, operasyonel ve stratejik Tehdit İstihbaratına anında erişmenizi sağlar.
 

Kaspersky Threat Intelligence (Kaspersky Tehdit İstihbaratı) Hizmet İçeriği

 

Tehdit Verisi Akışları, CyberTrace (bir Tehdit İstihbaratı Platformu), Tehdit Arama, Tehdit Analizi (Cloud Sandbox ve Cloud Threat Attribution Engine), çeşitli Tehdit İstihbaratı Raporlama seçenekleri ve talep üzerine tehdit istihbaratı uzmanlığı sunan hizmetler.
 
Bu hizmetin içeriğinde şunlar bulunmaktadır:
  • Analiste Sorun
  • Tehdit Arama
  • Tehdit Analizi
  • Dijital Ayak İzi İstihbaratı
  • ICS İstihbarat Raporlaması
  • Temizleme Hizmeti
  • Suç Amaçlı Yazılım İstihbaratı Raporlaması
  • APT İstihbarat Raporlaması
  • Tehdit Veri Akışları
  • Cyber Trace
 

Kaspersky Threat Intelligence (Kaspersky Tehdit İstihbaratı) için Bize Ulaşın

 
Kaspesky’nin eşsiz koruma sağlayan ürünleri ve siber istihbarat çözümü Kaspersky Threat Intelligence için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Diğer Blog Yazıları