Kaspersky Optimum Framework Nedir? Hangi Ürünleri Kapsar?

Kaspersky Optimum Framework; siber güvenlik alanında karşımıza çıkan geleneksel ve gelişmiş tehditlere karşı, işletme ya da kurumların alması gereken önlemleri Kaspersky’nin gelişmiş ürünleriyle tek bir çatı altında toplayarak kapsamlı bir güvenlik sağlayan ürün grubudur. Platform bağımsız olarak koruma sağlayan Kaspersky Optimum Framework ürün grubu ile siber tehditlere karşı güven içinde çalışabilirsiniz.

Kaspersky Optimum Framework ürün grupları:

  • Kaspersky Endpoint Security for Business
  • Kaspersky Endpoint Detecetion & Response Optimum
  • Kaspersky Sandbox
  • Kaspersky Security Awareness
  • Kaspersky Managed Detection & Response Optimum

 

Kaspersky Optimum Framework Ürün Grubunun Başlıca Özellikleri:

 

Kaspersky Endpoint Security for Business: Kurumsal uç nokta güvenliği çözümüdür. Select, Advanced, Total seçenekleriyle müşterilerine kapsamlı uç nokta güvenliği sağlamaktadır. Geleneksel Uç Nokta Güvenliğine ek olarak Advanced ve Total lisanslarını tercih etmeniz durumunda; Yama Yönetimi, Disk Şifreleme, İşletim Sistemi Dağıtımı, Envanter Yönetimi, Lisans Yönetimi, Güvenli Uzak Bağlantı özelliklerine sahip olabilirsiniz.
 
Kaspersky Endpoint Detection & Response Optimum: Gelişmiş ve karmaşık tehditlerin tespiti ve durdurulması, ağ içerisinde yayılması engellemek için gelişmiş tehdit tespit ve yanıtlama çözümüdür. Ürünümüzle birlikte tespit edilen zararlılar için kök neden analizini yapabilir, uzmanlık ihtiyacı duymadan otomatik olarak engelleme sağlayabilirsiniz.
 
Kaspersky Sandbox: Bilinmeyen tehditlere karşı zararlıların izole bir ortamda testlerden geçmesi ve zararlı bulunması halinde otomatik olarak ağınızda yayılmaması için IOC Taramalar ile bilinmeyen tehditlere kapsamlı koruma sağlarsınız.

Kaspersky Security Awareness: Global olarak yapılan araştırmalarda görüyoruz ki, bilgi güvenliği ve siber güvenlik için alınan teknik tedbirlerin tek başına yeterli olmadığı ve en önemli faktörün insan olduğudur. Bu kapsamda şirket çalışanlarının sürekli ve düzenli eğitimlerle farkındalık seviyelerin oluşturulması, geliştirilmesi ve bu sürecin kurumsal olarak takibi gerekmektedir. İşte tam da bu noktada Kaspersky Security Awareness; Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık platformu olarak çözüm sağlamaktadır.
 
Kaspersky Managed Detection & Response Optimum: Kaspersky Siber Güvenlik Ekibi tarafından sağlanmakta olan Yönetilen Tespit ve Yanıt çözümüdür. Ağınızda gerçekleşen olaylar ile ilgili dünya genelinde siber güvenlik olaylarını izleme ve yanıtlama konusunda yetkin mühendisler tarafından tarafınızla bilgi paylaşımı, kabul edilmesi durumunda otomatik yanıt alacak sağlayacak senaryolarla kapsamlı Yönetilen Siber Güvenlik Hizmetine ulaşabilirsiniz.

 

Kaspersky Optimum Framework ürün grubundan nasıl faydalanabilirim?

Kaspersky Optimum Framework ürün grubu hakkında demo talebinde bulunabilir veya daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları